skip to Main Content
0491 15 10 10 - 03 369 08 06 [email protected]

Schakel A-M Cleaning in voor de dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse,… schoonmaak van uw bedrijf, woning, gemeenschappelijke ruimtes in een appartementsgebouw of een andere locatie. Volledig volgens uw wensen poetsen wij waar u wilt, wanneer u wilt en hoe u het wilt.

Waar poetsen wij?

Wij zijn uw all-round schoonmaakpartner voor:

  • Woningen
  • Kantoren
  • Industrie
  • Restaurants
  • (Groot)keukens
  • Gemeenschappelijke delen appartementsgebouwen
  • Scholen

Ook wanneer u kampt met een tijdelijk tekort aan eigen poetsmedewerkers door ziekte of andere oorzaken, helpen wij u graag uit de nood met tijdelijke poetskrachten.

Wanneer poetsen wij?

Wanneer u het wilt. Onze standaard werkuren liggen tussen 6 uur ’s ochtends en 22 uur ’s avonds. Ziet u het anders en verlangt u avond-, nacht- of weekendwerk? Geen probleem!

Aanvullen sanitaire benodigdheden

Zoekt u naast een schoonmaakbedrijf ook een stipte sanitaire partner die tijdig uw toiletpapier, handdoekjes, handzeep, geurverfrissers,… levert? Wij nemen deze taken graag op ons.

Interesse in onze periodieke schoonmaakdiensten?

Nodig ons uit voor een vrijblijvend plaatsbezoek. Wij komen langs en bespreken de gewenste poetsdiensten. Vervolgens ontvangt u een gedetailleerde offerte met een totaalprijs. Ook het uitvoeren van poetstaken in regie behoort tot de mogelijkheden.

Hoe poetsen wij?

Wij poetsen volledig zoals u het wilt. Voor elke ruimte of locatie stellen wij voor onze schoonmaakmedewerkers gedetailleerde taakkaarten op. Deze taakkaarten beantwoorden volledig aan uw wensen en verwachtingen.

De kaarten beschrijven tot in de kleinste details welke poetstaken onze gemotiveerde en uitstekend getrainde medewerkers volgens de afgesproken frequentie uitvoeren. Zo weet u precies wat u van ons mag verwachten en beschikt u over alle tools om onze prestaties te controleren en evalueren.

Wij poetsen altijd met ecologisch verantwoorde en biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen.