skip to Main Content
0491 15 10 10 - 03 369 08 06 [email protected]

Bij schoonmaakbedrijf A-M Cleaning draait alles om de wensen van de opdrachtgever. Flexibiliteit en betrouwbaarheid vormen dan ook onze grootste troef. Dankzij de jarenlange ervaring van de zaakvoerder in de schoonmaaksector, krijgt u meteen een expert over de vloer. Wij hechten veel belang aan een persoonlijke aanpak.

A-M Cleaning beschikt over een gemotiveerd team van schoonmaakmedewerkers die dankzij de juiste opleidingen en trainingen elke schoonmaakopdracht tot een goed einde brengen. Daarnaast zetten wij met het oog op een maximale efficiëntie de juiste schoonmaakmedewerkers, -producten, -materiaal en -machines in.

Wanneer gewenst passen wij onze aanpak volledig aan volgens de wensen van de klant. Wij zijn uitermate flexibel en anticiperen bijzonder snel op elk klantenverzoek.

Welke schoonmaakopdrachten voeren wij uit?

Naast periodieke schoonmaak en eenmalige schoonmaakopdrachten bieden wij een snelle totaalservice aan voor het leegmaken van woningen, het opruimen van waterschade, het uitvoeren van structureel onderhoud van vloerbekledingen en het schoonmaken na brand.

Waar voeren wij schoonmaakopdrachten uit?

Wij voeren schoonmaakopdrachten uit in heel Vlaanderen. Vanuit onze thuisbasis in Beveren zijn wij bijzonder intensief actief in Antwerpen en de ruime regio’s rond Sint-Niklaas, Lokeren en Beveren.

Interesse

Contacteer ons voor een vrijblijvende bespreking van uw schoonmaakopdracht.